top of page
Logo Anti-Aging-Clinic

Natuurlijke hormoontherapie 

Gelukkig en vitaal koppel

Waarom natuurlijke hormoontherapie?

Naarmate we ouder worden neemt het peil van de hormonen in ons lichaam af. Niet alleen mannelijke en vrouwelijke hormonen, maar ook veel van de levensbelangrijke hormonen nemen schrikbarend in aantal af om uiteindelijk de oorzaak te zijn van onze dood. 

Gelukkige vrouw

Wat houdt natuurlijke hormoontherapie in?

Wij analyseren het peil van de hormonen in urine en bloed en behandelen met lichaamseigen of bio-identieke hormonen. Deze zijn identiek aan de lichaamseigen hormonen, maar hebben niet de nadelen van synthetische hormonen. Voor de vrouw oestrogenen zoals oestradiol en progesterone en voor de man testosteron.

Om sneller gewicht te verliezen: hou uw hormonen in balans

De meeste mensen kennen de adviezen van diëtisten en andere consulenten. Deze houden eerder rekening met calorieën, koolhydraten en vetten, dan met de toxiciteit van de voedingsadditieven zoals bv. aspartaam in de lightproducten. Wij overlopen uw voedingsgewoonten en vertellen u welke ingrediënten of additieven in drank, voeding, lichaamsverzorging en cosmetica vermeden moeten worden. We geven ook advies over voedingssupplementen en hormonen zoals DHEA, melatonine, pregnenolone, antioxidanten, e.a.

Delta Clinic

Overweegt u een natuurlijke hormoontherapie? 

Anti-Aging-Clinic informeert u hier graag over. 

bottom of page