top of page

Facelift/halscorrectie

facelift

Waarom een facelift?

Naarmate we ouder worden verliest ons gezicht elasticiteit, waardoor het vatbaarder wordt voor verslapping, fijne lijntjes, rimpels, … Ook andere externe invloeden, zoals zonnestralen of vervuiling laten hun sporen na op ons gelaat, net als genetische factoren, stress, drastisch gewichtsverlies of een gewichtstoename, roken en zwaartekracht. Rimpels zijn niet voor iedereen charmant of karakteristiek. Een facelift kan dan soelaas bieden om sporen uit te wissen en plooien glad te strijken, voor een jongere uitstraling en een beter zelfbeeld. In combinatie met andere ingrepen, zoals een wenkbrauwlift of ooglidcorrectie, kan het effect van een facelift nog versterkt worden.

Facelift
facelift

Wat is een facelift?

Een facelift, ook bekend als rhytidectomie, is een chirurgische ingreep om het gelaat te verjongen en een jeugdiger uiterlijk te bekomen. Een facelift houdt een combinatie in van mogelijke plastische ingrepen op maat, zoals een voorhoofdslift, mid-facelift en halslift. Bij de klassieke facelift maken we van voor tot achter het oor een incisie, waarna we onderhuidse weefsels als vet en spieren aanspannen en huidoverschot wegwerken.

Waarom een minifacelift?

Een minifacelift is ideaal om het gelaat een opfrisbeurt te geven, als de schade nog niet te groot is (vaak vanaf 45 jaar). Deze minilift is een populaire keuze, omdat het herstel minder tijd in beslag neemt met kortere littekens, er minder risico’s zijn op complicaties en de ingreep toch mooie resultaten oplevert, voor een langere tijd.

Wat is een minifacelift?

Een MACS-minilift (Minimal Access Cranial Suspension) of minifacelift is een beperkte facelift met een minimale incisie en een andere techniek dan de klassieke facelift. Bij een minifacelift brengen we tractiedraden aan die het onderhuidse bindweefsel naar boven ophangen (cranial suspension) en die we samen met de huid liften. 

Onze werkwijze

  • Delta Clinic kiest voor een aanpak op maat om u een stralender gelaat te bezorgen.

  • We hebben een uitgebreid aanbod aan verjongende ingrepen en facelifttechnieken.

  • We bekijken samen welke behandelingen het meest geschikt zijn.

  • De behandelende arts licht u zo uitvoerig mogelijk in over de behandelingen en de herstelperiode.

Delta Clinic

Waarom een halscorrectie?

Een mooie hals staat symbool voor schoonheid en elegantie. Bij het verouderen verslapt de huid van de hals of de kin. Een verjongende halscorrectie of halslift kan dan overwogen worden om de overtollige huid met rimpels of een dubbele kin te corrigeren. De huid van de hals wordt strakker en krijgt een jeugdigere uitstraling.

Halscorrectie

Wat is een halslift?

Bij een halslift strijken we de huid van de hals en de onderkin glad om de elasticiteit te herstellen. Hierbij maken we een incisie onder de kin en in de haargrens. Omdat niet alleen de huid van de hals, maar ook de huid van het gelaat vaak verslapt en verouderd is, wordt een halscorrectie ook vaak gecombineerd met een facelift.

Slappe huid van hals en kin
Draadlift

Kostprijs facelift en halslift

Incl. btw

Mini facelift: € 3500

MACS facelift: € 4500

Liquid facelift: € 2800

Draadjeslift (Feather Lift): € 125 /draad, meestal 6-12 nodig

Wenkbrauwlift: € 1800

Bovenste ooglidcorrectie: € 1200 /onder narcose: € 1600

Onderste ooglidcorrectie: € 1500 /onder narcose: € 2200

Bovenste en onderste ooglidcorrectie: € 2900 /onder narcose: € 3300

Halslift: vanaf € 3500

Delta Clinic

Overweegt u een facelift of halslift? 

Maak een afspraak bij Delta Clinic. Onze ervaren plastische chirurgen zijn er zich van bewust dat uw gelaat uw visitekaartje is en dus ook met de beste zorgen behandeld moet worden.

bottom of page