top of page

Esthetische chirurgie en schoonheidsbehandelingen

Delta Clinic

Over Delta Clinic

In een ultramodern medisch centrum waar de nieuwste apparatuur en producten worden ingezet en de meest innovatieve behandelingsmethodes worden toegepast, biedt ons team verschillende diensten in esthetische chirurgie en schoonheidsbehandelingen aan. Ons doel is om van uw bezoek een aangename ervaring te maken en het beste resultaat te garanderen.Qua luchtzuivering zijn wij up to date and state of the art. In alle ruimten gebeurt deze met Ionisatie, ozon en hepafilters (High Efficiency Particulate Air). In de operatiezaal worden extra Ulpa filters gebruikt (Ultra Low Penetration Air).

Delta Clinic, specialist in esthetische chirurgie en schoonheidsbehandelingen

Denkt u aan esthetische chirurgie of een schoonheidsbehandeling? Delta Clinic in Lichtaart / Kasterlee adviseert u discreet en duidelijk over alle aangeboden diensten. Welke behandeling u ons ook toevertrouwt, we stellen steeds de meest efficiënte oplossing voor en werken veilig, met de grootste zorg en precisie. 

Innovatie en kwaliteit aan een correcte prijs

In een tijdperk dat wordt gekenmerkt door een snelle technologische vooruitgang en steeds evoluerende medische ontwikkelingen, loopt ook Delta Clinic met haar specialisaties steeds voorop op het gebied van innovatie. Onze dokters worden bijgestaan door professionele medewerkers en hebben toegang tot de meest recente apparatuur. Dit maakt dat een borstvergroting bijvoorbeeld resulteert in minimale littekens van slechts 3-4 cm na de ingreep en een zo goed als pijnloos herstel. Door onze efficiënte en professionele werkwijze kunnen wij een hoge kwaliteit aan een voordelige prijs bieden.

Delta Clinic
Delta Clinic

Eerlijke en transparante aanpak

Samen bespreken we uitvoerig uw klachten, wensen en verwachtingen. Daarna bekijken we wat we voor u kunnen betekenen binnen uw vooropgestelde budget. Hierbij overwegen we eerlijk de voordelen en de nadelen van de ingreep, zodat u niet voor verrassingen staat. Vanzelfsprekend streven we naar een minimum aan complicaties, bij een gunstige fysieke en mentale evolutie.

De prijs van de eerste esthetische chirurgische consultatie is 75 euro incl. btw. 

De postoperatieve controle consultaties zijn gratis. 

Onze dokters bekijken graag samen met u uw specifieke wensen en verschillende mogelijkheden.

Team

Team
Delta Clinic

Afspraak maken

Wij werken enkel op afspraak. Een afspraak maken kan eenvoudig op deze website, via e-mail of telefonisch. 

bottom of page